Onlinekursus

Styrk din babys fordøjelse

Lær at stimulere de vigtigste områder i fordøjelsessystemet.

I dette onlinekursus guider vi dig trygt gennem en massage, der hjælper dig til at stimulere din babys fordøjelse og lindre fordøjelsesproblemer.

Vi skal ind og massere både nakke, ryg og maveregion. Og hvorfor så ikke bare koncentrere sig om maven og om tarmene, tænker du måske?

Den helt korte forklaring er, at der er mange steder på din babys krop – og på din, for den sags skyld, der har stor betydning for fordøjelsen.

DKK 349,00

Det hjælper vi dig med

Om kurset

Ud over at hjælpe luft og afføring gennem tarmene lærer du derfor i dette kursus, hvordan du stimulerer vigtige nerver, og hvordan du afspænder muskler, der har stor betydning på din babys fordøjelse.

Tegn på, at din baby har ondt i maven eller problemer med fordøjelsen:

  • Maven er udspilet

  • Baby laver mange presselyde

  • Prutter gør ondt

  • Prutter meget

  • Urolig eller forstyrret søvn

  • Benene trækkes op mod maven

Kurset er lavet som en video, du kan følge 1:1 med din baby derhjemme, og det er super nemt at tilgå via en app eller direkte i en browser. Vi har gjort os umage med at udvælge lige netop de teknikker, som vi ved, har størst effekt. Derudover er det en prioritet for os, at det er realistisk for jer at få lavet massagen. Derfor kan den gennemføres på blot 10 minutter.

Straks efter dit køb får du tilsendt en mail med dine personlige adgangsoplysninger. Du har adgang til evig tid, og er du ikke tilfreds, giver vi dig pengene tilbage.

DKK 349,00

Her kan du se en enkelt øvelse fra kurset – helt gratis.

Viden, nyttige tips & nyheder

Lad os holde kontakten