Handelsbetingelser

Betingelser

Læs disse vilkår for brug omhyggeligt, før du bruger hjemmesiden. Denne erklæring er et juridisk dokument relateret til betingelserne for brug af EaseYourBabys hjemmeside og onlineprodukter.

Hvis du personligt har symptomer eller føler dig syg, skal du opsøge din læge eller en sundhedsperson.

De dokumenter og visuelle oplysninger, der vises på denne hjemmeside, vises udelukkende som generel information. Materialet er på ingen måde designet til at erstatte professionel sundhedspleje eller rådgivning. Oplysningerne fra denne hjemmeside kan ikke og må ikke bruges som grundlag for diagnose eller valg af behandling.

 

Handelsbetingelser ved køb og brug af online produkter fra EaseYourBaby

EaseYourBaby producerer og sælger onlineprodukter, primært tiltænkt forældre. Kurserne, som forhandles og tilgås online, er udviklet af Mie Lindholm og Tina K. Rasmussen, autoriseret osteopater & fysioterapeuter.

Produkter og tjenester udbydes af:

EaseYourBaby Aps

Female Founders House, Bredgade 45B, 1260 København K

hej@easeyourbaby.dk

Tlf. 2834036

CVR: 43044389

Betaling

Produkter kan købes med både MobilePay, VISA, og MasterCard.

Alle priser er i danske kroner.

Levering

Du modtager adgangsoplysninger til dit online produkt via den mailadresse, som du oplyser ved købet, umiddelbart efter dit køb.

Der kan i usædvanlige situationer gå op til 10 minutter før du modtager dine adgangsoplysninger. Kontrollér da, om mailen fejlagtigt er blevet placeret i en af dine indbakker med uønsket post.

Kontakt os på mail hej@easeyourbaby.dk hvis du ikke modtager en mail med adgangsoplysninger indenfor 10 minutter efter din bestilling.

Brugsaftale og rettigheder

Alle rettigheder til EaseYourBabys onlineprodukter tilhører EaseYourBaby. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte online produkt.

Det købte online produkt må udelukkende anvendes af dig og andre i din husstand. Enhver form for videregivelse af produktet/produkterne er ikke tilladt.

Hvis du ønsker at citere noget af det købte materiale, skal EaseYourBaby oplyses via e-mail, og Mie Lindholm og Tina K. Rasmussen, autoriserede osteopater & fysioterapeuter, skal angives som kilder. Som kunde er det dit ansvar, at det købte materiale ikke fejlagtigt videregives til tredjepart.

Alle onlineprodukter fra EaseYourBaby er omfattet af loven om ophavsret. Alt er udviklet og produceret af EaseYourBaby. Onlineprodukter fra EaseYourBaby købes til privat brug. Du må ikke, hverken gratis eller mod betaling, dele, udlåne, kopiere, sælge, publicere eller på nogen anden måde videregive EaseYourBabys onlineprodukter til andre. Denne hjemmeside eller nogen del af denne hjemmeside må ikke gengives, duplikeres, kopieres, sælges, videresælges eller på anden måde bruges til kommercielle formål, medmindre det er godkendt af EaseYourBaby. Ligeledes er det ikke tilladt at anvende købte online produkter fra EaseYourBaby til undervisning, uden forudgående tilladelse via e-mail på hej@easeyourbaby.dk.

Du må ikke ændre, bruge eller overføre disse oplysninger til kommercielle formål: Du må heller ikke fjerne ophavsretten eller andre typer copyright-markeringer fra oplysningerne. Du accepterer at forhindre uautoriseret brug og kopiering af materialet.

En kopi af de oplysninger, der er frit tilgængelige på hjemmesiden, kan downloades til en computer til personlig, ikke-kommerciel brug, medmindre en skriftlig, særlig licens er givet af EaseYourBaby af andre grunde.

Enhver brug af EaseYourBabys varemærker i forbindelse med reklame og reklame for EaseYourBabys produkter kræver passende kildehenvisning. EaseYourBaby påtager sig intet ansvar for links til hjemmesider eller oplysninger, der måtte komme ud af sådanne.

Digitale produkter

De er dine til evigt eje, medmindre andet fremgår eller til abonnementet opsiges. Vi forpligter os ikke til at hoste materialet til evig tid. Det er købers ansvar at downloade og tage backup af materialet, såfremt køber skulle miste sin adgang. Vi vil dog altid varsle med mindst 14 dage, hvis vi skulle lukke ned for adgangen. Det er købers ansvar at vedligeholde og rette den mailadresse vi sender varsel på.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Der vil ikke være tale om returneringsomkostninger, som skal dækkes af EaseYourBaby, da der udelukkende er tale om online produkter, som leveres online.

Hvis der er aftalt refusion jf. reklamationsretten, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt hos EaseYourBaby i henhold til købeloven. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager dine adgangsoplysninger pr. mail.

Ved køb af online produkter fraskriver du dig dog de normale 14 dages returret, hvis det købte onlineprodukt er taget i brug. Det vil sige, hvis vi kan se, du har anvendt dine personlige adgangsoplysninger til at tilgå det online produkt.

Hvis du fortryder dit køb efter 14 dage, dvs. senest 14 dage efter du har modtaget adgangsoplysningerne til dit onlineprodukt fra EaseYourBaby pr. e-mail, og du endnu ikke har anvendt dine adgangsoplysninger til at tilgå dit online produkt fra EaseYourBaby, kontakt os da på: hej@easeyourbaby.dk og du vil få købsprisen for dit online produkt refunderet.

Ansvarsfraskrivelse

Alle materialer, som vi udgiver, er skrevet og udviklet på baggrund af vores uddannelse og erfaring som autoriserede osteopater og fysioterapeuter. Vi garanterer ikke, at du ved hjælp af vores indhold kan kurere eller lindre gener eller smerter, hverken hos dig selv eller hos din baby. Udførelse af de teknikker, som jeg gennemgår i kurser, artikler m.m., sker på eget ansvar.

Håndtering af persondata

Læs, hvordan EaseYourBaby håndterer persondata i vores privatlivspolitik.

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform..

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: hej@easeyourbaby.dk

Læs cookie og privatlivspolitik her

Viden, nyttige tips & nyheder

Lad os holde kontakten

Der er så meget, forældre og nære omsorgspersoner selv kan gøre for at lindre baby
Har din baby refluks, så er det værdifuldt at forsøge at løsne de mange spændinger
Online babyosteopati kan gøre en stor forskel for den enkelte familie