Onlinekursus

Beroligende babymassage

Vi guider dig trygt gennem en massagerutine, der ikke kun afspænder og beroliger din babys lille krop. Den udløser også de skønneste hormoner, menneskekroppen kan producere: Oxytocin og endorfiner.

Babymassage er beviseligt med til at styrke relationen mellem barn og voksen. Der sker bare noget, når vi rører ved hinanden, og det ligger os på sinde at give dig den viden og selvtillid, der skal til, for at du går i gang med at massere dit barn.

I denne massage lærer du at stimulere vigtige nerver og at skabe en dyb kropslig ro hos din baby. Samtidig afspænder og afslapper du en lang række muskler, så din baby også får den gevinst af massagen.

Vi guider dig hele vejen, så du ved, hvad du skal gøre – og hvorfor du gør det.

DKK 249,00

Det hjælper vi dig med

Om kurset

Vi ved, at tid og overskud er en mangelvare hos mange børnefamilier. Derfor har vi gjort os meget umage med at udvælge de teknikker, som du lærer i dette kursus. Det er en prioritet for os, at de minutter, I bruger sammen, giver mest muligt værdi for dig og din baby.

Kurset er til dig, der har en baby, der:

  • sover, smiler og trives, og som bare gerne vil have en hyggelig stund, der styrker jeres relation og giver kropslig værdi

  • har svært ved at overgive sig til søvnen

  • har motorisk og kropslig uro – også aftenuro

  • har hyppige opvågninger

Om selve kurset

Vi har lavet dette kursus som en video, du kan følge 1:1 med din baby derhjemme. Du kan have kurset kørende lydløst i baggrunden, mens du masserer din baby, da der er undertekster på. 

Kurset er super nemt at tilgå – enten via en app, hvor du altid er logget ind, eller direkte i din browser. Massagerutinen tager 11 minutter at gennemføre, men det er lavet sådan, at du kan stoppe halvvejs og stadig få et rigt udbytte. Det kan være godt, hvis du eksempelvis ønsker en kortere massage, som du kan integrere som en fast del af putterutinen.

Du får tilsendt en mail med dine personlige adgangsoplysninger straks efter køb. Vores ønske er at have udelukkende glade kunder, og derfor har vi tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du får dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds.

DKK 249,00

Du kan selv gøre en masse for at hjælpe din babys krop til ro. Her kan du se en teknik, der både skaber ro – og som har en sidegevinist. 

Viden, nyttige tips & nyheder

Lad os holde kontakten

Berøring er så vigtig for den tilknytning, voksen og barn laver. Derfor er det vigtigt at røre sit barn hver dag.
Blide strøg på babys krop kan gøre en stor forskel for babys velbefindende
Oplever du, at baby er ked af det om aftenen. Prøv at lave en lækker beroligende massagerutine