FAQ

Vi vil elske at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om noget, og her har vi samlet svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet.

Vi håber, at du finder svaret her, men gør du ikke det, er du altid mere end velkommen til at skrive til os på hej@easeyourbaby.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Herunder får du svarene på

Ofte stillede spørgsmål

Jeg er i tvivl om, hvilket kursus jeg skal købe

Under hvert kursus finder du en kursusbeskrivelse. Hvis du stadig er i tvivl om, hvilket kursus der er det bedste for jer, så tøv aldrig med at sende os en mail på hej@easeyourbaby.dk med jeres udfordringer. Så svarer vi hurtigt på, hvad der vil være mest relevant i netop jeres situation.

Hvad får jeg, når jeg køber et kursus hos jer?

Vores onlinekurser består af en kort introduktionsvideo samt et konkret og håndgribeligt massagekursus. Her guider vi dig hele vejen og viser hver teknik grundigt, så du trygt og sikkert kan massere din baby.

Hvordan køber jeg et kursus?

Det er let at købe et kursus hos os. Du klikker dig ind på det kursus, du ønsker adgang til. Derefter kommer du ind på den side, hvor du skal indtaste dine personlige oplysninger. Du kan betale med MobilePay eller Dankort.

Jeg vil gerne se massagen uden lyd, men har brug for at blive guidet af speaken

Alle vores onlinekurser har undertekster, så du nemt kan se og lave massagen uden lyd, hvis du og din baby har brug for fuldstændig ro. Desværre kan vores app ikke afspille med undertekster, men du kan logge ind på din profil via en browser – på din telefon, tablet eller computer – og tilvælge undertekster med et enkelt klik.

Kan jeg tilgå kurset med det samme?

Du kan tilgå kurset umiddelbart efter, du har trykket på købsknappen. Her modtager du hurtigt en mail, som giver dig adgang til kurset. Det kan være, du lige skal tjekke din mappe for uønsket post, da vi kan ende deri. Oplever du udfordringer med mailen eller ikke kan åbne kurset, så kontakt os på mail hurtigst muligt, så vi kan hjælpe teknikken på vej.

Hjælp, min baby kan ikke lide massagen

Nogle babyer skal lige vænne sig til at blive rørt på den måde. De første 14 dage efter køb af et af vores programmer har du mulighed for at sende en optagelse af, hvordan I laver massagen – eller at sende en mail omkring jeres udfordringer til vores mail. Vi vil elske at hjælpe jer igennem udfordringerne, så I ender med at lykkes, og slet ikke kan undvære massagen.

Kan jeg få mine penge tilbage?

Hos os samler vi på glade kunder, og vi har fuld tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du kan få dine penge tilbage, hvis du – mod forventning – ikke lykkes med massagen eller ikke synes, den lever op til dine forventninger. I så fald kontakter du os bare via mail, og så tager vi den derfra.

Hvordan finder jeg en bestemt sekvens af kurset igen?

Vores app Simplero kan desværre ikke vise en emneinddeling af kurserne. Men du kan logge ind på din profil via easeyourbaby.dk i en browser – på din telefon, tablet eller computer – og her kan du se en opdeling af kurset, så det er nemt at hoppe frem eller tilbage for at se og lave en specifik teknik.

Hvor tit skal jeg lave massagen?

Det er svært for os at svare præcist på, hvor ofte du skal massere din baby, da det er individuelt. Det kommer også helt an på, om dit barn er med på legen, og hvor spændt lige netop din baby er. Men vi kan i hvert fald sige, at vores massagerutiner og teknikker ikke kan laves for ofte – men det skal ske i din babys tempo. Vær derfor opmærksom på din babys signaler.

Og forsøg gerne at få den lavet 3 gange om ugen. Og gerne oftere, hvis du har overskud til det. Men se, hvad der passer til dig og din baby, og følg din intuition.

Kan jeg se kurset på min telefon?

JA! Vores kurser kan tilgås via appen Simplero. Eller direkte i en browser ved at logge ind via easeyourbaby.dk. Du henter Simplero, hvor du normalt henter apps. Herefter indtaster du brugernavn og kodeord, og derefter vil kurset, du har købt adgang til, vise sig i appen. Du kan nu nemt have kurset på telefonen ved siden af din baby, så vi trygt og sikkert kan guide dig gennem massagen.

Hvor længe har jeg adgang til kurset?

Som udgangspunkt har du adgang til kurset for altid. Som det fremgår af vores handelsbetingelser, forpligter vi os dog ikke til at hoste materialet til evig tid. Vi vil dog altid varsle med mindst 14 dage, hvis vi skulle lukke ned for adgangen. Det er købers ansvar at vedligeholde og rette den mailadresse, vi sender varsel på.

Jeg vil gerne hjælpe jer med at udbrede jeres mission - hvordan gør jeg det bedst?

Vi er så taknemmelige for, at flere af vores skønne kunder spørger, hvordan I kan støtte os bedst muligt. Tusind tak for det. Det betyder alverden for os, hvis I vil skrive en anmeldelse af os på Trustpilot. I kan også dele vores videoer i jeres egne stories på Instagram. Tak for jer <3 Sammen kan vi hjælpe endnu flere babyer.

Viden, nyttige tips & nyheder

Lad os holde kontakten

Søde babyfødder