Onlinekursus

Hjælp din baby af med favoritside

Vi viser dig, hvordan du blidt kan arbejde målrettet på at få din babys krop tilbage i symmetri og forebygge eller afhjælpe skævt kranie.

Vidste du, at din baby skal være i stand til at dreje sit hoved så meget, at hage og skulder næsten kysser hinanden? En god smidighed og afslappede muskler er vigtigt for, at din baby får de bedste betingelser for en god motorisk udvikling. 

Har din baby en favoritside, vil dette kursus lære dig at massere de områder, vi oftest ser er spændte, og som står i vejen for at opnå fuld bevægelighed. Derudover guider vi dig gennem effektive øvelser, som du kan lave derhjemme med din baby for at styrke symmetrien og opbygge muskelstyrke. Kurset giver også god værdi for dig, der har en baby, der ligger i flitsbue.

DKK 349,00

Det hjælper vi dig med

Om kurset

Rigtig mange områder af din babys krop kan have betydning for, at én side pludselig bliver til favoritten. Derfor skal vi vidt omkring i dette kursus, hvor du lærer at gå ind og arbejde målrettet med de dele af din babys krop, som vi igen og igen ser, er spændte, på babyerne, der kommer i vores klinikker. 

Ud over at massere nakken lærer du at skabe mobilitet i din babys bækken, ryg og brystkasse. Derudover giver vi dig nogle effektive træningsøvelser, som du kan lave med din baby for at understøtte den gode udvikling af smidighed og symmetri i muskulaturen.

Dette kursus er til dig, der har en baby, der ofte:

  • har sit hoved roteret til den ene side

  • har én arm, der er mere aktiv end den anden

  • ligger i c- eller bananform til samme side

  • laver flitsbuen – altså strækker sig bagover med ryg og nakke
  • ligger ustabilt på maven og kan have tendens til at tilte

  • under mavetid er det ofte den samme arm, der bærer vægten

  • har svært ved at løfte hovedet lige op under mavetid

Din baby kan også have tendens til at få skævt kranie eller fladt baghoved. Måske er det på vej, eller også har din baby det allerede. 

Kurset er lavet som en video, du kan følge 1:1 med din baby derhjemme, og det er super nemt at tilgå – enten via en app, hvor du altid er logget ind, eller direkte i din browser. 

Vi har gjort os umage for at udvælge det allerbedste til jer forældre, så I kan finde tiden og overskuddet til at gennemføre kurset. Det hele kan gennemføres på 13 minutter. Straks efter dit køb får du tilsendt en mail med dine personlige adgangsoplysninger.

Her kan du se en enkelt øvelse fra kurset – helt gratis.

Viden, nyttige tips & nyheder

Lad os holde kontakten

Favoritside og bananform hos baby kan afhjælpes
Forsøg at koncentrere dig, når du masserer din baby. Kom med i hænderne. Kan du mærke spændingerne?
Babyer og osteopati går hånd i hånd